Nutriční hodnoty (Pórková polévka s brambory a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 303 kJ / 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,39 g |
Tuky | 23,17 g |
– nasycené | 14,61 g |
– nenasycené | 7,46 g |
–– mononenasycené | 6,17 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 14,03 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 64,63 g |
– cukry | 21,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
350 ml 350 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 350 ml |
200 g 200 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |