Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s brambory a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 303 kJ /
550 kcal
Bílkoviny14,99 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,39 g
Tuky23,17 g
– nasycené14,61 g
– nenasycené7,46 g
–– mononenasycené6,17 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,22 g
Vláknina14,03 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy64,63 g
– cukry21,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
6 plátků 6 plátků anglické slaniny Anglická slanina
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek másla Máslo kravské
350 ml 350 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 350 ml
200 g 200 g smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.