Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vdolky obyčejné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 749 kJ /
1 852 kcal
Bílkoviny58,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,95 g
Tuky10,08 g
– nasycené2,02 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené1,01 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,51 g
Vláknina16,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,22 g
– cukry25,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mouky hladké Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 větší vařený brambor Brambor zimní 50 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
200 ml 200 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
koření do sekané (dle chuti) Pepř černý
olej na vymaštění plechu Olej řepkový
žloutek na potření vdolků Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.