Nutriční hodnoty (Vdolky obyčejné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 749 kJ / 1 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,95 g |
Tuky | 10,08 g |
– nasycené | 2,02 g |
– nenasycené | 6,02 g |
–– mononenasycené | 1,01 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 16,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 373,22 g |
– cukry | 25,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 1 větší vařený brambor | Brambor zimní | 50 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
200 ml 200 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
koření do sekané (dle chuti) | Pepř černý | |
olej na vymaštění plechu | Olej řepkový | |
žloutek na potření vdolků | Vaječný žloutek |