Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-jablečný moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie35 083 kJ /
8 385 kcal
Bílkoviny90,90 g
– z toho živočišné bílkoviny45,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,75 g
Tuky511,32 g
– nasycené184,97 g
– nenasycené295,47 g
–– mononenasycené226,35 g
–– polynenasycené69,12 g
––– omega 318,68 g
Vláknina49,50 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 1,08 g
Sůl3,01 g
Sacharidy788,50 g
– cukry589,80 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 balíček 1 balíček vanilínového cukru Cukr vanilkový 20 g
200 ml 200 ml rostlinného oleje Olej řepkový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
30 g 30 g holandského kakaa Kakao prášek 30 g
1 balení 1 balení kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.