Nutriční hodnoty (Čokoládovo-jablečný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 35 083 kJ / 8 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,75 g |
Tuky | 511,32 g |
– nasycené | 184,97 g |
– nenasycené | 295,47 g |
–– mononenasycené | 226,35 g |
–– polynenasycené | 69,12 g |
––– omega 3 | 18,68 g |
Vláknina | 49,50 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 788,50 g |
– cukry | 589,80 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 balíček 1 balíček vanilínového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
200 ml 200 ml rostlinného oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
30 g 30 g holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
1 balení 1 balení kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |