Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medové perníčky s bílkovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 554 kJ /
5 630 kcal
Bílkoviny125,72 g
– z toho živočišné bílkoviny38,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,70 g
Tuky46,02 g
– nasycené10,28 g
– nenasycené23,76 g
–– mononenasycené13,21 g
–– polynenasycené10,55 g
––– omega 30,86 g
Vláknina22,63 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 4,61 g
Sůl0,97 g
Sacharidy1 166,83 g
– cukry644,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g medu Med nepasterovaný 200 g
300 g 300 g cukru krystal (nebo hnědého nerafinovaného cukru) Cukr bílý 300 g
3 3 vejce (na 1/2 dávky 2 vejce) Vejce slepičí 210 g
15 g 15 g jedlé sody Jedlá soda 15 g
750 g 750 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
5-6 5-6 hřebíčků (roztlouct v hmoždíři) Hřebíček
1 lžička 1 lžička anýzu (rozemletého/roztlučeného) – není nutné Anýz semena 5 g
1 1 vejce na potírání Vejce slepičí 70 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.