Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na zeleném pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 634 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny167,33 g
– z toho živočišné bílkoviny165,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,43 g
Tuky40,08 g
– nasycené10,60 g
– nenasycené26,91 g
–– mononenasycené19,54 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 33,23 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 421 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,88 g
Sacharidy15,84 g
– cukry4,18 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
lžička lžička rozmačkaného zeleného pepře - naloženého Pepř zelený
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na opečení Olej řepkový
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 22.5 g
půl lžičky lžičky hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.