Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 634 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
Tuky | 40,08 g |
– nasycené | 10,60 g |
– nenasycené | 26,91 g |
–– mononenasycené | 19,54 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 3,23 g |
Vláknina | 7,58 g |
Cholesterol | 421 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 15,84 g |
– cukry | 4,18 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
lžička lžička rozmačkaného zeleného pepře - naloženého | Pepř zelený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na opečení | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 22.5 g |
půl lžičky lžičky hořčice | Hořčice plnotučná |