Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulc z vepřových nožek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie398 kJ /
95 kcal
Bílkoviny3,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,16 g
Tuky0,38 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,10 g
Sacharidy17,70 g
– cukry6,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší vepřové nožky Vepřové nožičky
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 lžíce nasekaných lístků petržele nebo libečku (můžeme vynechat) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.