Nutriční hodnoty (Pohankový nákyp s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 286 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 33,05 g |
– nasycené | 10,29 g |
– nenasycené | 15,23 g |
–– mononenasycené | 10,86 g |
–– polynenasycené | 4,37 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 798 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 228,22 g |
– cukry | 131,98 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g pohanky | Pohanka loupaná | 120 g |
3,5 dl 3,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
½ h rnku rnku ovesných vloček | Vločky ovesné | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
3 lžičky 3 lžičky medu | Med nepasterovaný | 54 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |