Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankový nákyp s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 286 kJ /
1 503 kcal
Bílkoviny56,09 g
– z toho živočišné bílkoviny37,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,15 g
Tuky33,05 g
– nasycené10,29 g
– nenasycené15,23 g
–– mononenasycené10,86 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,39 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 798 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy228,22 g
– cukry131,98 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g pohanky Pohanka loupaná 120 g
3,5 dl 3,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
½ h rnku rnku ovesných vloček Vločky ovesné
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.