Nutriční hodnoty (Kachní vývar s krémovými žampiony (po asijsku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 22,23 g |
– nasycené | 7,78 g |
– nenasycené | 13,87 g |
–– mononenasycené | 7,94 g |
–– polynenasycené | 5,93 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 2,43 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 10,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l kachního vývaru | Vývar husí | 1500 ml |
3 porce 3 porce rýžových plochých nudlí | Těstoviny pšeničné | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
7-9 7-9 krémových žampionů | Žampion čerstvý | |
3 3 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
půl půl mladé cukety | Cuketa čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 52.5 ml |
1 lžičku 1 lžičku cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíci 1 lžíci rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
limetka | Limetka čerstvá |