Nutriční hodnoty (Maltošny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 019 kJ / 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 8,96 g |
– nasycené | 2,04 g |
– nenasycené | 4,05 g |
–– mononenasycené | 2,91 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 129,60 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100-120 g 100-120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
sůl | Sůl mořská | |
strouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
zbytky uzenin | Párek vepřový | |
uzené maso | Vepřová plec uzená |