Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maltošny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 019 kJ /
722 kcal
Bílkoviny25,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky8,96 g
– nasycené2,04 g
– nenasycené4,05 g
–– mononenasycené2,91 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy129,60 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších vařených brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100-120 g 100-120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 110 g
sůl Sůl mořská
strouhaná jablka Jablko čerstvé
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
zbytky uzenin Párek vepřový
uzené maso Vepřová plec uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.