Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře s pečenou bramborou, plněnou sýrovým dipem a salátkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 048 kJ /
729 kcal
Bílkoviny30,51 g
– z toho živočišné bílkoviny13,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,76 g
Tuky7,97 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené2,73 g
–– mononenasycené1,90 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,07 g
Vláknina36,62 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 14,46 g
Sůl36,40 g
Sacharidy119,25 g
– cukry33,38 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks kuřete Kuře
3 ks 3 ks velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 ks 1 ks velké cibule Cibule čerstvá 69 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1/2 1/2 citronu na plátky Citrón čerstvý 45 g
1 ks 1 ks jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 lžičky 4 lžičky himalájské soli Sůl himalájská 20 g
3 lžičky 3 lžičky pepře Pepř černý 15 g
1 lžička 1 lžička koření Pohoda ze Sonnentoru Pepř černý 5 g
1/2 balení 1/2 balení tvarohu Tvaroh polotučný 125 g
1 ks 1 ks jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 ks 1 ks taveného sýru + 100 g strouhaného sýru eidamu Sýr kravský tvrdý 30%
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky pepře a koř. Pohoda Pepř černý 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 ks 1 ks mrkve nastrouhané na jemno a jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1,5 ks 1,5 ks červené papriky nakrájené na nudličky Paprika červená čerstvá 225 g
3 3 ks ředkviček na plátky Ředkvička čerstvá
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice Kukuřice sterilovaná
6 ks 6 ks velkých brambor Brambor zimní 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.