Nutriční hodnoty (Kuře s pečenou bramborou, plněnou sýrovým dipem a salátkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 048 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,76 g |
Tuky | 7,97 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 2,73 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 36,62 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 14,46 g |
Sůl | 36,40 g |
Sacharidy | 119,25 g |
– cukry | 33,38 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks kuřete | Kuře | |
3 ks 3 ks velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 ks 1 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1/2 1/2 citronu na plátky | Citrón čerstvý | 45 g |
1 ks 1 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 lžičky 4 lžičky himalájské soli | Sůl himalájská | 20 g |
3 lžičky 3 lžičky pepře | Pepř černý | 15 g |
1 lžička 1 lžička koření Pohoda ze Sonnentoru | Pepř černý | 5 g |
1/2 balení 1/2 balení tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
1 ks 1 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 ks 1 ks taveného sýru + 100 g strouhaného sýru eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky pepře a koř. Pohoda | Pepř černý | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 ks 1 ks mrkve nastrouhané na jemno a jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1,5 ks 1,5 ks červené papriky nakrájené na nudličky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
3 3 ks ředkviček na plátky | Ředkvička čerstvá | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
6 ks 6 ks velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |