Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovácký guláš s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 323 kJ /
1 272 kcal
Bílkoviny89,64 g
– z toho živočišné bílkoviny84,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,89 g
Tuky81,51 g
– nasycené20,53 g
– nenasycené42,24 g
–– mononenasycené33,82 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 30,38 g
Vláknina16,42 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy39,55 g
– cukry9,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-300 g 200-300 g vepřového bůčku Vepřový bok 250 g
sádlo (podle potřeby) Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
15 g 15 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
200-300 g 200-300 g vepřových jater Játra vepřová 250 g
200 g 200 g zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.