Nutriční hodnoty (Slovácký guláš s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 323 kJ / 1 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,89 g |
Tuky | 81,51 g |
– nasycené | 20,53 g |
– nenasycené | 42,24 g |
–– mononenasycené | 33,82 g |
–– polynenasycené | 8,41 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 16,42 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 39,55 g |
– cukry | 9,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-300 g 200-300 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 250 g |
sádlo (podle potřeby) | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
15 g 15 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
200-300 g 200-300 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
200 g 200 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá |