Nutriční hodnoty (Dušená vepřová plec na majoránce a sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 216 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 33,94 g |
– nasycené | 8,35 g |
– nenasycené | 16,91 g |
–– mononenasycené | 14,70 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vykostěné vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
červená uzený paprika podle každého | Paprika bílá čerstvá | |
špetka špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
3-4 3-4 pokrájená sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar masový |