Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 126 kJ /
986 kcal
Bílkoviny50,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,96 g
Tuky6,54 g
– nasycené1,95 g
– nenasycené3,85 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina89,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,57 g
Sůl30,20 g
Sacharidy138,60 g
– cukry72,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 3000 g
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 zelená jablka Jablko čerstvé
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.