Nutriční hodnoty (Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 126 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,96 g |
Tuky | 6,54 g |
– nasycené | 1,95 g |
– nenasycené | 3,85 g |
–– mononenasycené | 0,68 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 89,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,57 g |
Sůl | 30,20 g |
Sacharidy | 138,60 g |
– cukry | 72,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |