Nutriční hodnoty (Topinka se smetanovými houbami a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 60,52 g |
– nasycené | 34,00 g |
– nenasycené | 20,39 g |
–– mononenasycené | 17,60 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hub - žampiony, shimeji | Hřib čerstvý | 200 g |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
olej | Olej řepkový |