Nutriční hodnoty (Slané dýňové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 372 kJ / 2 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,90 g |
Tuky | 120,04 g |
– nasycené | 35,07 g |
– nenasycené | 78,30 g |
–– mononenasycené | 64,78 g |
–– polynenasycené | 13,52 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 676 mg |
Sodík | 4,97 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 204,66 g |
– cukry | 27,87 g |
––– laktóza | 14,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
150 g 150 g sýru Feta | Sýr feta | 150 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
70 ml 70 ml olivového oleje | Olej olivový | 70 ml |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá |