Nutriční hodnoty (Pohankové muffiny s jablky, skořicí a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 18 248 kJ / 4 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,55 g |
Tuky | 189,73 g |
– nasycené | 24,70 g |
– nenasycené | 140,98 g |
–– mononenasycené | 99,63 g |
–– polynenasycené | 41,35 g |
––– omega 3 | 10,68 g |
Vláknina | 68,85 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 517,40 g |
– cukry | 104,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku přírodního třtinového cukru (podle chuti jablek i více) | Cukr třtinový | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké pohankové mouky | Mouka pohanková | 500 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | |
4 hrnky 4 hrnky nakrájených jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy |