Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové muffiny s jablky, skořicí a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie18 248 kJ /
4 361 kcal
Bílkoviny111,63 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,55 g
Tuky189,73 g
– nasycené24,70 g
– nenasycené140,98 g
–– mononenasycené99,63 g
–– polynenasycené41,35 g
––– omega 310,68 g
Vláknina68,85 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 645 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy517,40 g
– cukry104,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku přírodního třtinového cukru (podle chuti jablek i více) Cukr třtinový 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 lžičky 3 lžičky kakaa Kakao prášek 9 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
2 hrnky 2 hrnky hladké pohankové mouky Mouka pohanková 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů
4 hrnky 4 hrnky nakrájených jablek Jablko čerstvé 1000 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.