Nutriční hodnoty (Batátová polévka s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 42,10 g |
– nasycené | 20,55 g |
– nenasycené | 21,05 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,55 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks fenyklu | Fenykl hlíza | |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |