Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová polévka s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 670 kJ /
399 kcal
Bílkoviny2,13 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,38 g
Tuky42,10 g
– nasycené20,55 g
– nenasycené21,05 g
–– mononenasycené18,03 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 801 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy2,55 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks fenyklu Fenykl hlíza
2 2 batáty Batáty neloupané
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.