Nutriční hodnoty (Valašské pečáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,55 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,10 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-9 8-9 brambor | Brambor zimní | 425 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská |