Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské pečáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 501 kJ /
359 kcal
Bílkoviny9,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,55 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,04 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy74,10 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-9 8-9 brambor Brambor zimní 425 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.