Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuřátko s nádivkou - Adamova žebra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 719 kJ /
3 040 kcal
Bílkoviny42,73 g
– z toho živočišné bílkoviny23,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,24 g
Tuky249,02 g
– nasycené133,05 g
– nenasycené107,64 g
–– mononenasycené93,00 g
–– polynenasycené14,64 g
––– omega 30,96 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 942 mg
Sodík 3,86 g
Sůl9,43 g
Sacharidy148,55 g
– cukry37,88 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kuře Kuře
(červená uzená paprika + koření "Adamova žebra" + pár kapek olivového oleje) Paprika uzená
celý kmín Kmín
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
voda na podlití (vývar) Voda
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
vývar Vývar hovězí
změklé máslo (množství podle každého) Máslo kravské
2 hrsti 2 hrsti baby špenátu Baby špenát
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
muškátový květ na ochucení Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.