Nutriční hodnoty (Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 665 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,56 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 11,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 32,73 g |
– cukry | 9,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 dkg 600 dkg uzeného (já měla domácí kotletu) | ||
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíci 1 lžíci papriky | Paprika bílá čerstvá | 15 g |
4 4 sušená rajčata (nebo 1 lžíce pesta ze sušených rajčat) | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 kostka 1 kostka domácího mraženého demi glace (velmi silný vývar, který po vychladnutí želíruje) nebo gelový bujon | Demi-glace | |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu (bude-li potřeba) | Škrob kukuřičný | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cibuli červenou (pokud máme) | Cibule červená čerstvá | |
kousek kousek kapie | Paprika červená čerstvá | |
petrželku | Petržel nať čerstvá |