Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čerstvý krémový sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie838 kJ /
200 kcal
Bílkoviny16,50 g
– z toho živočišné bílkoviny16,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,50 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 6,60 g
Sůl16,50 g
Sacharidy21,20 g
– cukry20,80 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr čerstvého plnotučného nebo polotučného mléka
500 ml 500 ml kefírového mléka (nebo nízkotučného kysaného podmáslí) Kefír 500 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.