Nutriční hodnoty (Čerstvý krémový sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 838 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,50 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 6,60 g |
Sůl | 16,50 g |
Sacharidy | 21,20 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr čerstvého plnotučného nebo polotučného mléka | ||
500 ml 500 ml kefírového mléka (nebo nízkotučného kysaného podmáslí) | Kefír | 500 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |