Nutriční hodnoty (Bagetová veka se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 883 kJ / 2 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,15 g |
Tuky | 6,21 g |
– nasycené | 1,31 g |
– nenasycené | 3,11 g |
–– mononenasycené | 0,66 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 443,84 g |
– cukry | 17,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
slanina podle každého | Špek | |
(na kostičky kostičky pokrájená, cca 150 g) | ||
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |