Nutriční hodnoty (Polévka z dýně hokkaido a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 080 kJ / 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 24,01 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 20,18 g |
–– mononenasycené | 16,23 g |
–– polynenasycené | 3,95 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 48,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 31,29 g |
– cukry | 15,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší dýně hokaido (asi 1 kg) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |