Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z dýně hokkaido a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 080 kJ /
497 kcal
Bílkoviny15,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,91 g
Tuky24,01 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené20,18 g
–– mononenasycené16,23 g
–– polynenasycené3,95 g
––– omega 30,02 g
Vláknina48,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 924 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy31,29 g
– cukry15,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně hokaido (asi 1 kg) Dýně Hokkaidó čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.