Nutriční hodnoty (Jablečná žemlovka s opilými rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 112 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,44 g |
Tuky | 35,37 g |
– nasycené | 18,05 g |
– nenasycené | 13,20 g |
–– mononenasycené | 10,59 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 206,06 g |
– cukry | 146,96 g |
––– laktóza | 9,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 ks 2 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
120 g 120 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1/4 1/4 limety | ||
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
80 g 80 g rozinek | Rozinky | 80 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
kokos na vysypaní | Kokos strouhaný | |
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |