Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná žemlovka s opilými rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 112 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny37,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,44 g
Tuky35,37 g
– nasycené18,05 g
– nenasycené13,20 g
–– mononenasycené10,59 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,35 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 842 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy206,06 g
– cukry146,96 g
––– laktóza9,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 ks 2 ks vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
120 g 120 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 120 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1/4 1/4 limety
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
80 g 80 g rozinek Rozinky 80 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
kokos na vysypaní Kokos strouhaný
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.