Nutriční hodnoty (Ořechovo-rozinkové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 450 kJ / 2 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,60 g |
Tuky | 120,95 g |
– nasycené | 63,51 g |
– nenasycené | 49,72 g |
–– mononenasycené | 34,71 g |
–– polynenasycené | 15,01 g |
––– omega 3 | 2,12 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 304,67 g |
– cukry | 138,18 g |
––– laktóza | 0,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
20 g 20 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 20 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
60 g 60 g rozinek | Rozinky | 60 g |
marmeláda + mleté ořechy na slepování | Vlašské ořechy mleté | |
čokoládová poleva na zdobení | Čokoládová poleva |