Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-rozinkové cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 450 kJ /
2 498 kcal
Bílkoviny40,73 g
– z toho živočišné bílkoviny8,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,60 g
Tuky120,95 g
– nasycené63,51 g
– nenasycené49,72 g
–– mononenasycené34,71 g
–– polynenasycené15,01 g
––– omega 32,12 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 706 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy304,67 g
– cukry138,18 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
20 g 20 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 20 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g rozinek Rozinky 60 g
marmeláda + mleté ořechy na slepování Vlašské ořechy mleté
čokoládová poleva na zdobení Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.