Nutriční hodnoty (Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 000 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 0,56 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,10 g |
– cukry | 24,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 hrubší bílé klobásy | Klobása | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
konzerva konzerva krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
lžíce lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
3-4 3-4 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
300 ml 300 ml světlého slabšího piva | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |