Nutriční hodnoty (Perníkové koření podle M. Janků-Sandtnerové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 607 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 5,03 g |
| – nasycené | 1,21 g |
| – nenasycené | 3,76 g |
| –– mononenasycené | 1,96 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 18,04 g |
| – cukry | 0,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 g 10 g anýz | Anýz semena | 10 g |
| 10 g 10 g badyán | Badyán | 10 g |
| 5 g 5 g nové koření | Nové koření | 5 g |
| 5 g 5 g hřebíček | Hřebíček | 5 g |
| 5 g 5 g fenykl | Fenykl hlíza | 5 g |
| 5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g |