Nutriční hodnoty (Játrová paštika se sardelovou pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 560 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,68 g |
Tuky | 90,98 g |
– nasycené | 33,88 g |
– nenasycené | 45,46 g |
–– mononenasycené | 34,71 g |
–– polynenasycené | 10,75 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 3,05 g |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 117,90 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 navršená lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
dvě špetky špetky mletého (nebo drceného) nového koření | ||
1 lžíce 1 lžíce sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané čerstvé majoránky (nebo dobromyslu) | Majoránka čerstvá | 15 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
sůl | Sůl mořská |