Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika se sardelovou pastou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 560 kJ /
1 807 kcal
Bílkoviny122,99 g
– z toho živočišné bílkoviny103,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,68 g
Tuky90,98 g
– nasycené33,88 g
– nenasycené45,46 g
–– mononenasycené34,71 g
–– polynenasycené10,75 g
––– omega 30,17 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 3,05 g
Sodík 2,05 g
Sůl4,92 g
Sacharidy117,90 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 navršená lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
dvě špetky špetky mletého (nebo drceného) nového koření
1 lžíce 1 lžíce sardelové pasty Sardelová pasta 15 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžíce 1 lžíce sekané čerstvé majoránky (nebo dobromyslu) Majoránka čerstvá 15 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.