Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Silvestrovský plněný vepřový bok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie10 785 kJ /
2 578 kcal
Bílkoviny197,11 g
– z toho živočišné bílkoviny193,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,93 g
Tuky181,37 g
– nasycené61,71 g
– nenasycené92,18 g
–– mononenasycené74,20 g
–– polynenasycené17,98 g
––– omega 30,57 g
Vláknina8,82 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 12,72 g
Sůl31,41 g
Sacharidy36,36 g
– cukry15,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 – 2,5 kg vepřového boku bez kosti v celku Vepřový bok
500 g 500 g mletého hovězího masa (třeba ořez) Hovězí ořez 500 g
300 g 300 g vepřového uzeného boku Vepřový bok uzený 300 g
200 g 200 g vepřové plece (nebo boku) Vepřová plec 200 g
1 lžička 1 lžička mletého černého pepře Pepř černý mletý 5 g
2 2 vrchovaté lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička soli (na rozetření česneku) Sůl mořská 8 g
1 lžičku 1 lžičku sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžičku 1 lžičku sušeného oregána Oregano sušené 5 g
feferonku – množství dle chuti Chilli paprička čerstvá
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné soli Sůl mořská
1 lžičku 1 lžičku medu Med nepasterovaný 18 g
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájeného na drobno Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
vývar na podlévání (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.