Nutriční hodnoty (Vdolečky (ze Slovácka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 100
Energie | 20 662 kJ / 4 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,28 g |
Tuky | 254,79 g |
– nasycené | 28,38 g |
– nenasycené | 203,86 g |
–– mononenasycené | 143,32 g |
–– polynenasycené | 60,55 g |
––– omega 3 | 16,88 g |
Vláknina | 21,08 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 853 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 534,93 g |
– cukry | 114,02 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
35-42 g 35-42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 38.5 g |
2 2 vejce na potření | Vejce slepičí | 140 g |
posypka (máslo, cukr, mouka) | Drobenka | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |