Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta s vločkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 10 016 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,39 g |
Tuky | 77,48 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 46,62 g |
–– mononenasycené | 24,70 g |
–– polynenasycené | 21,92 g |
––– omega 3 | 10,05 g |
Vláknina | 48,57 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 305,40 g |
– cukry | 111,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
120 g 120 g celozrnné hladké špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 120 g |
0,5 0,5 kg strouhaných jablek a mrkví (dávám většinou 2 mrkve a zbytek jablka do půl kila) | Jablko čerstvé | 75 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 PL 1 PL jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 PL 1 PL goji | Kustovnice sušená | |
1 PL 1 PL skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
60 g 60 g lněného semínka | Lněná semínka | 60 g |
100 g 100 g přírodního třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |