Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta s vločkami a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie10 016 kJ /
2 394 kcal
Bílkoviny94,47 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,39 g
Tuky77,48 g
– nasycené15,48 g
– nenasycené46,62 g
–– mononenasycené24,70 g
–– polynenasycené21,92 g
––– omega 310,05 g
Vláknina48,57 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 4,90 g
Sůl2,28 g
Sacharidy305,40 g
– cukry111,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g jemných ovesných vloček Vločky ovesné 120 g
120 g 120 g celozrnné hladké špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 120 g
0,5 0,5 kg strouhaných jablek a mrkví (dávám většinou 2 mrkve a zbytek jablka do půl kila) Jablko čerstvé 75 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 PL 1 PL jedlé sody Jedlá soda 15 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 PL 1 PL goji Kustovnice sušená
1 PL 1 PL skořice Skořice ceylonská 15 g
60 g 60 g lněného semínka Lněná semínka 60 g
100 g 100 g přírodního třtinového cukru Cukr třtinový 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.