Nutriční hodnoty (Zapečená polenta s rajčaty a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 340 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 8,43 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 2,96 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 45,40 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g instantní kukuřičné polenty | Polenta | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
sušená zeleninová směs (používám Klare Gemusebruhe z DM) | Mrkev mražená | |
2 2 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 kolečka 2 kolečka kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olivový olej | Olej olivový |