Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na hříbcích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 510 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 120,43 g |
– nasycené | 57,55 g |
– nenasycené | 60,57 g |
–– mononenasycené | 50,34 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 18,52 g |
– cukry | 11,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
200 g 200 g hřibků (použila jsem zamražené z letošného sběru) | Hřib čerstvý | 200 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
100 g 100 g Váhalovy slaniny | Špek | 100 g |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
kuřecí vývar podle chuti | Vývar kuřecí | |
špetička špetička červené uzené papriky | Paprika uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý |