Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na hříbcích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 510 kJ /
1 795 kcal
Bílkoviny151,43 g
– z toho živočišné bílkoviny143,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,53 g
Tuky120,43 g
– nasycené57,55 g
– nenasycené60,57 g
–– mononenasycené50,34 g
–– polynenasycené10,24 g
––– omega 31,27 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,84 g
Sacharidy18,52 g
– cukry11,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsíček Kuře prso 600 g
200 g 200 g hřibků (použila jsem zamražené z letošného sběru) Hřib čerstvý 200 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
100 g 100 g Váhalovy slaniny Špek 100 g
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
solamyl na zahuštění Bramborový škrob
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
kuřecí vývar podle chuti Vývar kuřecí
špetička špetička červené uzené papriky Paprika uzená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.