Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky s citronem, rajčaty a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 154 kJ /
1 232 kcal
Bílkoviny69,88 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,88 g
Tuky17,01 g
– nasycené7,84 g
– nenasycené8,60 g
–– mononenasycené3,02 g
–– polynenasycené5,57 g
––– omega 31,04 g
Vláknina61,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy171,98 g
– cukry12,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu (drceného) Kmín 15 g
4 cm 4 cm zázvoru Zázvor sušený
1 1 citron (bez chemického ošetření) Citrón čerstvý 90 g
rajčata v plechovce plechovce Rajče červené čerstvé
1 hrnek 1 hrnek červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
1,5 litru 1,5 litru vývaru (zeleninového, já použila kuřecí) Vývar hovězí 1500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.