Nutriční hodnoty (Vanilková jablka s česnekovou ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 942 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 14,20 g |
– nasycené | 8,93 g |
– nenasycené | 4,99 g |
–– mononenasycené | 4,18 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,41 g |
– cukry | 87,64 g |
––– laktóza | 0,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kelímek kelímek ricotty (200 g) | Ricotta | |
5 lžiček 5 lžiček medu | Med nepasterovaný | 90 g |
2 2 malé stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
vanilkový extrakt | Aroma vanilkové | |
ořechy | Vlašské ořechy |