Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilková jablka s česnekovou ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 942 kJ /
703 kcal
Bílkoviny9,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,26 g
Tuky14,20 g
– nasycené8,93 g
– nenasycené4,99 g
–– mononenasycené4,18 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,09 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,41 g
– cukry87,64 g
––– laktóza0,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kelímek kelímek ricotty (200 g) Ricotta
5 lžiček 5 lžiček medu Med nepasterovaný 90 g
2 2 malé stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
2 lžičky 2 lžičky másla Máslo kravské 16 g
vanilkový extrakt Aroma vanilkové
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.