Nutriční hodnoty (Bulharské ořechové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 867 kJ / 1 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,40 g |
Tuky | 156,03 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 120,01 g |
–– mononenasycené | 12,01 g |
–– polynenasycené | 108,00 g |
––– omega 3 | 18,00 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 467 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 70,12 g |
– cukry | 38,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 240 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 zarovnaná lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
vlašské ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy |