Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharské ořechové cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 867 kJ /
1 880 kcal
Bílkoviny41,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,40 g
Tuky156,03 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené120,01 g
–– mononenasycené12,01 g
–– polynenasycené108,00 g
––– omega 318,00 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy70,12 g
– cukry38,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 240 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 zarovnaná lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
vlašské ořechy na ozdobu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.