Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavé makové kaiserky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie7 564 kJ /
1 808 kcal
Bílkoviny61,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,51 g
Tuky24,07 g
– nasycené2,37 g
– nenasycené18,92 g
–– mononenasycené11,50 g
–– polynenasycené7,42 g
––– omega 31,60 g
Vláknina36,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy318,25 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
140 g 140 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 140 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
1 lžička 1 lžička sušeného droždí ( nebo 1/4 čerstvého droždí) Droždí sušené 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.