Nutriční hodnoty (Tmavé makové kaiserky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,51 g |
Tuky | 24,07 g |
– nasycené | 2,37 g |
– nenasycené | 18,92 g |
–– mononenasycené | 11,50 g |
–– polynenasycené | 7,42 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 318,25 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
140 g 140 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 140 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
1 lžička 1 lžička sušeného droždí ( nebo 1/4 čerstvého droždí) | Droždí sušené | 5 g |