Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným bokem, mozzarellou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 79,23 g |
– nasycené | 28,03 g |
– nenasycené | 37,06 g |
–– mononenasycené | 30,61 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 17,04 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 115,77 g |
– cukry | 22,17 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uzeného boku | Vepřový bok uzený | 200 g |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
máslo na vymazání pečící nádoby | Máslo kravské | |
1 balíček 1 balíček mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
saturejka | Saturejka sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
olej | Olej řepkový |