Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 896 kJ /
2 843 kcal
Bílkoviny71,23 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,23 g
Tuky112,80 g
– nasycené34,60 g
– nenasycené71,75 g
–– mononenasycené52,81 g
–– polynenasycené18,94 g
––– omega 32,95 g
Vláknina18,56 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy376,53 g
– cukry35,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vody Voda 300 ml
25 g 25 g oleje Olej řepkový 25 ml
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
1/2 1/2 rovné lžičky soli Sůl mořská
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g celozrnné mouky pšeničné Mouka pšeničná celozrnná hrubá 200 g
18-21 g 18-21 g droždí Droždí pekařské lisované 19.5 g
100 g 100 g mletých škvarků Škvarky 100 g
hrušková povidla Povidla
2-3 lžičky 2-3 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 12.5 ml
mleté perníčky (např.rumové)
kdo má rád, přidá mleté ořechy Vlašské ořechy mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.