Nutriční hodnoty (Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 896 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,23 g |
Tuky | 112,80 g |
– nasycené | 34,60 g |
– nenasycené | 71,75 g |
–– mononenasycené | 52,81 g |
–– polynenasycené | 18,94 g |
––– omega 3 | 2,95 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 376,53 g |
– cukry | 35,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vody | Voda | 300 ml |
25 g 25 g oleje | Olej řepkový | 25 ml |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
1/2 1/2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g celozrnné mouky pšeničné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
18-21 g 18-21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 19.5 g |
100 g 100 g mletých škvarků | Škvarky | 100 g |
hrušková povidla | Povidla | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 12.5 ml |
mleté perníčky (např.rumové) | ||
kdo má rád, přidá mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté |