Nutriční hodnoty (Kadlíkova jehněčí kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 577 kJ / 3 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 507,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 507,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 135,00 g |
– nasycené | 61,00 g |
– nenasycené | 51,75 g |
–– mononenasycené | 47,25 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg jehněčí kýty bez kosti | Jehněčí kýta | 2500 g |
uzená slanina | Špek | |
velká hlavička česneku | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
tymián rozmarýn | Rozmarýn sušený |