Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky se zeleninou a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 529 kJ /
844 kcal
Bílkoviny84,38 g
– z toho živočišné bílkoviny76,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky33,54 g
– nasycené5,24 g
– nenasycené24,44 g
–– mononenasycené17,68 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 31,76 g
Vláknina11,35 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,02 g
Sůl4,86 g
Sacharidy47,67 g
– cukry3,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
360 g 360 g vepřového masa Vepřová kýta 360 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje – řepkového Olej řepkový 20 ml
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 30 g
2 lžíce 2 lžíce japonské sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.