Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky se zeleninou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 529 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 33,54 g |
– nasycené | 5,24 g |
– nenasycené | 24,44 g |
–– mononenasycené | 17,68 g |
–– polynenasycené | 6,76 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,86 g |
Sacharidy | 47,67 g |
– cukry | 3,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
360 g 360 g vepřového masa | Vepřová kýta | 360 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje – řepkového | Olej řepkový | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce japonské sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
pepř | Pepř černý |