Nutriční hodnoty (Bramborový salát se strouhanou zeleninou a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 364 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,80 g |
Tuky | 96,90 g |
– nasycené | 42,33 g |
– nenasycené | 40,87 g |
–– mononenasycené | 32,74 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 95,00 g |
Cholesterol | 957 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 3,76 g |
Sacharidy | 540,64 g |
– cukry | 60,02 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3000 g 3000 g brambor | Brambor zimní | 3000 g |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 4 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
500 ml 500 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
3 PL 3 PL dijonské hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
šťáva z citronu nebo na dochucení trochu láku z okurek | Šťáva z citrónu |