Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční rybí polévka z kapra a sumce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 275 kJ /
1 978 kcal
Bílkoviny148,38 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,38 g
Tuky75,69 g
– nasycené13,08 g
– nenasycené38,36 g
–– mononenasycené31,18 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 32,19 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,36 g
Sacharidy137,35 g
– cukry19,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 kapřích hlav (cca 2,5 kg) Kapr hlava
800 podkovy 800 podkovy 800 g podkovy sumce
800 g 800 g vnitřností kapra Kapr 800 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 větší kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule i se slupkou Cibule čerstvá 70 g
2 2 šalotky i se slupkou Šalotka čerstvá
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
máslo (na jíšku, zeleninu i rohlíky) Mrkev čerstvá
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
200 ml 200 ml bílého vína (lze vynechat) Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový květ Muškát květ sušený
3 3 rohlíky z předchozího dne Rohlík pšeničný bílý 129 g
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.