Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka tradiční)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie26 662 kJ /
6 372 kcal
Bílkoviny151,08 g
– z toho živočišné bílkoviny39,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny112,00 g
Tuky206,25 g
– nasycené54,56 g
– nenasycené135,54 g
–– mononenasycené92,04 g
–– polynenasycené43,50 g
––– omega 32,69 g
Vláknina36,40 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 7,01 g
Sůl17,46 g
Sacharidy959,77 g
– cukry246,10 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
80 g 80 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 80 g
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
500 ml 500 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
rozinky Rozinky
mandle Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.