Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 1,28 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 48,03 g |
– cukry | 28,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
400 g 400 g rajčat (nebo z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 400 g |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
krůtí maso (podle potřeby) | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 hrst lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |