Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s krůtím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 077 kJ /
257 kcal
Bílkoviny7,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,28 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,28 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy48,03 g
– cukry28,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
400 g 400 g rajčat (nebo z plechovky) Rajče červené čerstvé 400 g
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
krůtí maso (podle potřeby) Krůta prsa bez kůže
1 1 hrst lístků bazalky Bazalka čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.