Nutriční hodnoty (Liptovský sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 198 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 159,21 g |
– nasycené | 100,09 g |
– nenasycené | 55,07 g |
–– mononenasycené | 48,75 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 1,21 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 8,11 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 5,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 nadrobno nasekané sardelky nebo sardelová pasta | ||
1 lžička 1 lžička nasekaných kapar | Kapary | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
lžička lžička mleté papriky - dala jsem uzenou | Paprika červená sušená | |
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 3.75 g |
sůl - opatrně | Sůl mořská |