Nutriční hodnoty (Restovaná brokolice s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,64 g |
Tuky | 25,22 g |
– nasycené | 3,89 g |
– nenasycené | 20,61 g |
–– mononenasycené | 15,93 g |
–– polynenasycené | 4,69 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,58 g |
– cukry | 20,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka brokolice (tak asi 530 g) | Brokolice čerstvá | 1200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 2 g |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |