Nutriční hodnoty (Falešná ovarová polévka s kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 145 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
Tuky | 8,01 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 5,76 g |
–– mononenasycené | 2,28 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 175,63 g |
– cukry | 12,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 ml 1000 ml vývaru z vepřového masa | Vepřová kýta | |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
100 g 100 g vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
80 g 80 g kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
50 g 50 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 50 g |
200 g 200 g vařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku – nasekáme nadrobno | Česnek čerstvý | 28 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 bageta – nakrájíme na plátky | Bageta pšeničná | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |