Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešná ovarová polévka s kroupami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 145 kJ /
991 kcal
Bílkoviny42,13 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,13 g
Tuky8,01 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené5,76 g
–– mononenasycené2,28 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,21 g
Vláknina26,85 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy175,63 g
– cukry12,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 ml 1000 ml vývaru z vepřového masa Vepřová kýta
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
100 g 100 g vařeného vepřového masa Vepřová kýta 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
80 g 80 g kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá 80 g
50 g 50 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 50 g
200 g 200 g vařených krup Kroupy ječné 200 g
4 stroužky 4 stroužky česneku – nasekáme nadrobno Česnek čerstvý 28 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
1 1 bageta – nakrájíme na plátky Bageta pšeničná
kousek kousek másla Máslo kravské
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.