Nutriční hodnoty (Vepřová panenka speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 220,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 507,65 g |
– nasycené | 276,07 g |
– nenasycené | 212,13 g |
–– mononenasycené | 186,86 g |
–– polynenasycené | 25,27 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 6,91 g |
Sůl | 17,23 g |
Sacharidy | 17,02 g |
– cukry | 12,17 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
250 g 250 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
400 400 g smetany na šlehání v kelímku | Smetana kravská sladká 30% | |
100 g 100 g čerstvé nasekané petrželky (cca) | Petržel nať čerstvá | 100 g |
1 sáček 1 sáček argentinského koření | Pepř černý | |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |