Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domažlický bacán – přílohová bramborová placka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 386 kJ /
809 kcal
Bílkoviny31,73 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,05 g
Tuky11,16 g
– nasycené2,55 g
– nenasycené5,59 g
–– mononenasycené3,17 g
–– polynenasycené2,42 g
––– omega 30,21 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy141,40 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
¼ l itru itru mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
10 g 10 g kvasnic Droždí pekařské lisované 10 g
1 1 kávová lžička krystalového cukru (nebo 2x nabrat mezi prsty) Cukr bílý
1 1 čajová lžička soli Sůl mořská
100 g 100 g syrových oloupaných brambor nastrouhaných na jemno (asi 2 středně velké) Brambor zimní 100 g
sádlo na vymazání formy Sádlo vepřové
strouhanku na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.